Vivostat – A sokoldalú autológ fibrintechnológia

A Vivostat a világ egyetlen olyan rendszere, amely, azon túl, hogy a páciens saját véréből egy thrombin-mentes eljárás során egy – akár nyílt, akár endoszkópos műtétek során – könnyen alkalmazható és nagyon pontosan felvihető autológ fibrinragasztót, illetve vérlemezkékben gazdag fibrint (Platelet Rich Fibrin – PRF) állít elő intra-operatívan, megteremti annak a lehetőségét is, hogy a páciens saját sejtjeit tartalmazó fibrin-mátrixba ágyazva egyéb anyagokat is (pl. keratinociták, regeneratív sejtek, fájdalomcsillapítók, antibiotikumok stb.) a műtéti területre juttasson.

A technológia alkalmazására gyakorlatilag bármely műtétes szakma tevékenysége során van lehetőség az aktuális vérzéscsillapítási, szövetragasztási, szövetzárási, holt-tér-kitöltési, vagy egyéb indikációk alapján, minden olyan területen, ahol egyéb, testidegen anyagokat is tartalmazó más termékek használhatók.

A Vivostat kiemelkedő biológiai tulajdonságai és egyedülálló applikációs eszközei a napjainkban elérhető legszélesebb körben alkalmazható és legkiválóbb termékek közé emelik a technológiát.

Szeretne többet megtudni? Üzenjen nekünk!