Kinetec: CPM eszközök széles választéka

Miért használják az ügyfelek és a beszállítók a Kinetecet?

A Kinetec a jelölt termékek szakértője. Piacvezető szerepet tölt be a minőség a szolgáltatás és az innováció területén. A Medfac csoport részeként, amelynek országos irodái Franciaországban az Egyesült államokban és az Egyesült Királyságban találhatók, a Kinetec professzionális rehabilitációs termékek növekvő választékát kínálja.

Saját gyárak

Kinetec Gyár

Kinetec Gyár

Az északkelet-franciaországi fő gyárunk, az ardennes-i Tournes-ban található, a Kinetec márkájú alaptermékeket gyártja. Ez a gyár a piacvezető CPM-eszközöktől kezdve az ortopédiai vontatóeszközök teljes választékán és az innovatív Kinetec Kinevia kínálatunkig a legmagasabb színvonalon dolgozik, és ISO13485 és ISO9001 akkreditált.

Az Egyesült Királyságban, Wellingborough-ban található Halo Medical cégünk egyedi cipőket, talpbetéteket és műanyag ortéziseket gyárt az NHS számára.

A Kinetec több mint 40 éve létezik a franciaországi Charleville-Mezieres-ben, amelyet eredetileg M.Jean-Claude Pecheux gyógytornász állított fel, aki ortopédiai vontatási kereteket akart eladni, Cogemo néven kereskedve.

Miután a hetvenes évek közepén, a kanadai Dr. Robert Salter folyamatos passzív mozgás (CPM) terápiájáról szóló úttörő kutatást követte, Monsieur Pecheux 1978-ban feltalálta az első CPM készüléket a térd számára, és eleinte csak Franciaországban értékesítette. A következő években számos nemzetközi kiállításon és kongresszuson való részvétele után termékei nemzetközi szinten jól eladtak.

További információkért és az egyedi igényekre szabott árajánlatainkért kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.

Kinetec Spectra

A Kinetec által gyártott Spectra™ termékcsalád a CPM (Continuos Passive Motion) készülékek az egyik legismertebb és legmegbízhatóbb termékcsopotja világszerte. A Kinetec Spectra™ -10° és 120° közötti mozgástartománya lehetővé teszi a legtöbb térd- és csípőpatológia kezelését. Az anatómiailag helyes beállítás növeli a páciens konfortérzetét  és csökkenti az ízületre ható negatív erőket. A párnázott oldalfogantyúk kényelmessé teszik a készülék szállítását.

Kinetec Breva

A Kinetec Breva anatómiailag kiváló mozgást biztosít a boka rehabilitációjában. Használható ágyban vagy széken ülve. Két mozgás lehetséges: a 40 fokos PLantar Flexiótól a 30 fokos Dorsál Flexióig vagy a 25 fok everziótól a 25 fok inverzióig.

Kinetec Maestra

Kinetec kéz és csukló CPM a műtét utáni rehabilitációhoz. A műtét utáni rehabilitációra tervezett Kinetec Maestra ™ CPM, kiváló rehabilitációs megoldást nyújt minden egyes kéz és csukló patológiájára. Ez az eszköz ideális kiegészítője a fizioterápiás protokolloknak.

Kinetec Centura

A Kinetec Centura anatómiai váll CPM gépe, ideális választás a váll rehabilitációjához.Az ágyhoz kötött betegek passzív váll-mozgatása, nagy kihívást jelent a fizioterapeutáknak. Ennek végrehajtásában nyújt nagy segítséget a Centura B-W-2.

Kinetec Kinevia és Kinevia Duo

Az aktív, passzív és asszisztált terápia biztosításának lehetőségeivel a Kinetec Kinevia az alsó, míg a Kinevia Duo az alsó és felső végtagok mozgatására használható. 20 cm-es érintőképernyővel rendelkezik, amely irányítja a terápiát, és egyéb segédeszköz nélkül könnyen beállítható a betegek számára.

Szeretne többet megtudni? Üzenjen nekünk!