Dr. Szabó István

Prof. Dr. Szabó István
ortopéd sebész, osztályvezető főorvos, egyetemi magántanár
Elérhetőség: www.drszaboistvan.hu

Dr. Szabó István 20 éve praktizál ortopéd sebészként. Több mint 4 év külföldi tapasztalatszerzés és számos tanulmányút során vált a vállsebészet és a nagyízületi (csípő, váll, térd) protetika specialistájává. Magyarországon elsőként kezdte el az elülső feltárásos minimál invazív csípőprotézis beültetést rutinszerűen alkalmazni. Eddig több mint 500 ilyen műtétet végzett. Jelenleg a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház Ortopédiai Osztály osztályvezető főorvosa és a Pécsi Tudományegyetem egyetemi magántanára. Gyógyító tevékenységét Kaposváron, Budapesten és Pécsett végzi.

Dr.Görgényi Szabolcs ortopéd sebész
Rendelő címe:
9700 Szombathely, Semmelweis Ignác u. 4-6.
Bejelentkezés telefonon: (H-P 08:00 – 17:30): +36 30 288-5411
Weboldal: 
www.ortopediaszombathely.hu

Egynapos sebészeti beavatkozásokat  2008-tól a sárvári Szent László Kórházban végez. Itt a térdsebészeti beavatkozások mellett lehetőség van a Lipogems őssejt kezelésre ízületi porckárosodás esetén.

Számos tudományos elődása hangzott el hazai és külföldi kongresszusokon és néhány alkalommal publikált  magyar szakmai lapokban. A Magyar Lábsebészeti Társaság továbbképzésein és a gyakorlati kurzusokon instruktori feladatokat látott el, a Német Lábsebészeti Társaság támogatásával, illetve náluk is részt vett az oktatási feladatokban. A lábsebészet és arthrocopos sebészet kiemelt érdeklődési területei között van, pl. az egynapos sebészetben is közel 1200 dokumentált műtét tapasztalatával.

Tagja a Magyar Ortopéd Társaságnak, a Magyar és Európai (EFAS) lábsebészeti társaságnak a Magyar váll- és könyöksebészek egyesületének. Angol (alapfokú nyelvvizsga)  és német (középfokú + osztrák orvoskamarai szaknyelvi nyelvvizsga) nyelven beszél.